Resultaten voor ballonvaarten prive

ballonvaarten prive
 
Een ballonvaart voor twee? Een privé vlucht voor een speciaal moment?
Dit kan boek dan een ballonvaart op maat voor 3 tot 6 personen. Wat moet je verwachten? Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie. Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers. Ballonvaart van een minimaal 1 uur. Après-ballon met Champagne op het landingsterrein. Een exclusief vaartcertificaat als aandenken. Verzekering door Aviabel. Briefing door de piloot over de ballonvaart, de vaarrichting en regels tijdens de vaart en bij de landing. alle prijzen zijn inclusief btw. Deze ballonvaarten zijn niet via ons online platvorm te verkrijgen. Deze zijn exclusieve een aangepast aan onze klanten. Contacteer ons en we helpen u graag verder! Bestel of vraag meer info? Heeft u een vraag? Reclame op eigen luchtballon. Neem contact op.: Up Ballooning BV. 9111 Belsele - Puivelde. Oost-Vlaanderen - België. BE 0773 878 965. Meer info
prive
Ballonvaren in een gezellige sfeer Ballonvaarten Martens.
Uitsluitend van toepassing bij vertrek in Laarne. 550 voor 2 personen. Gezellig met z'n' tweetjes, geen andere passagiers! Tijdens de vaart wordt een glaasje champagne aangeboden, én enkele hapjes. Vaart van 1 uur tot 1 uur 15 min. Na de vaart wordt nog een glaasje en een hapje aangeboden. Vertrek standaard op onze vaste opstijglocatie te Laarne. Op aanvraag andere locatie mogelijk! Profiteer van onze unieke eindejaarsactie! Bestel nu een cadeaubon en krijg 10 euro korting per persoon! Iets te vieren of wil je iemand verrassen met een onvergetelijke ervaring? Beide formules zijn ook als cadeaubon te verkrijgen! in de prijs is steeds de verzekering, BTW én afterballooning inbegrepen. een cadeaubon blijft 1 jaar geldig. eindejaarsactie geldig van 1/12/2020 tot en met 31/12/2020. eindejaarsactie is enkel van toepassing op standaard vaarten. Onze vaste opstijgplaats bevindt zich in Laarne. De meeste ballonvaarten vinden plaats in Oost-Vlaanderen, namelijk in de regio 's' Overmere, Wetteren, Zottegem, Vlaamse Ardennen en Gent.
hypothecaire lening simulatie
Privé- en VIP-vaart.
Prijs voor deze vaart: €450 voor 2 personen voor een privé- vaart in Oost- of West- Vlaanderen, €550 voor een privévaart in andere provincies. Een VIP- vaart. Wie droomt er nu niet van om thuis door een limousine te worden afgehaald en daarna een schitterende ballonvaart te maken? U en de volgers max 8 personen baden in luxe. U wordt door de limo thuis afgehaald. U geniet met 4 van de ballonvaart terwijl vrienden of familie volgen in de limousine.
last minute sauna prive
VIP ballonvaart? Privé ballonvluchten vanaf 2 personen.
Onze VIP ballonvaart geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de prachtige uitzichten over het Vlaamse landschap! De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Sint-Niklaas, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen. € 799,00, - € 849,00, Meer informatie. De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma.
seo panel
Rainbow Ballooning.
Prijzen vlucht aanvragen. Rainbow Ballooning is een professioneel ballonvaartbedrijf dat gespecialiseerd is in passagiersvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Ballonvaarder Bart Liesmons kreeg de kriebels te pakken en startte zijn 2 jaar durende opleiding tot professionele ballonvaarder. Bart heeft de nodige ervaring, Rainbow Ballooning kan dus rekenen op een getrainde piloot, het belangrijkste voor een veilige ballonvaart. Samen veroveren wij de hemel. Ons gemotiveerd team van meer dan 20 leden heeft Bart en onze passagiers bij talrijke ballonvaarten begeleid.
Cultuur Krijgt Vleugels! Tijd voor Amersfoort.
Maak kans op deze bijzondere belevenis. Jij wilt toch ook kans maken op een ballonvaart voor twee personenmét privé-optreden? Vulhet formulier in en wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars. Vergeet je niet voor 17 juni 09:00: uur aan te melden.
Ballonvaarten - Prive ballonvaart.
We denken graag met je mee zodat we jouw wensen kunnen vervullen en jou een onvergetelijke ballonvaart kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen je graag! Wil je exclusief genieten samen met jouw liefde, familie en/of vrienden?
Ballonvaart in Kortrijk met Montgolfier Ballonvaarten.
Ballonvaren in de Leiestreek met Montgolfier Ballonvaarten. Ballonvaart in Kortrijk met Montgolfier Ballonvaarten. Een ballonvaart boven Kortrijk met Montgolfier Ballonvaarten verzekert u van een uitgebreid totaalpakket.: Verwelkoming in Kortrijk. Ballonvaart boven Kortrijk van een 1u15 in een comfortabele mand waarbij iedere passagier voldoende plaats heeft.
Ballonvaart arrangementen - Sidony Ballooning ballonvaarten.
Opstijgen vanuit Sint-Niklaas, een onvergetelijke belevenis bij Sidony Ballooning. Een ballonvaart is altijd een belevenis, ook al is het de eerste of misschien wel de tweede of derde keer dat je mee vaart. Een ballonvaart als verjaardagsgeschenk. Als u een jarige met een exclusief verjaardagsgeschenk wilt verrassen dan moet u er zeker eens aan denken om een Sidony Ballooning ballonvaart te bestellen. Onze cadeaubon is een origineel. Ballonvaart voor twee personen. Geniet met z'n' tweetjes van een prachtige ballonvaart. Zin in een onvergetelijk avontuur, hoog in de lucht met z'n' tweeën? Genieten van een onvergetelijke ervaring, wegdromen tussen hemel en aarde. Het kan bij Sidony Ballooning! Verloop: Opstijgen te Sint-Niklaas. Professionele begeleiding voor een veilige liefdesvlucht. Verzekering tijdens de vaart. Amoureuze bubbels Champagne tussen de wolken. Doop bij de landing door Cupido himself! Romantische rit in een.
Ballonvaart in regio Sinaai - Priveballon.be.
Na de vaart ontvangt elke passagier een glaasje bubbels! Ballonvaarten op maat van de klant met gepersonaliseerd diploma. BTW 6 is in de prijs inbegrepen. Begeleiding door ervaren en behulpzaam team. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij maken graag tijd om al je vragen te beantwoorden. Met luchtwaardige groeten., Wat kost een ballonvaart in regio Sinaai? Priveballon biedt ballonvaarten aan voor ieders budget. Bekijk zeker welke formule het best aansluit bij jullie wensen! Naar de prijzen! Hieronder vindt u een greep van onze laatste vluchten. 13 Mei 2021. Update Covid 19 richtlijnen ballonvaart. In aanvulling van het Ministerieel Besluit van 08 mei 2021, mag Priveballon.be de ballonvaarten met passagiers opnieuw opstarten, mits het in acht nemen van de algemene. 16 Juni 2020. Covid 19 richtlijnen ballonvaart. Eindelijk mogen we jullie terug laten genieten Vanaf 8 juni mogen we jullie terug ontvangen in onze manden! We staan uiteraard te popelen om van start. 08 April 2018. Daar is de lente, daar is de zon. Op een van de eerste mooie lentedagen profiteerden we volop om met onze passagiers een mooie ballonvaart te maken. We vertrokken met een heleboel collega's.' Op zoek naar een origineel cadeau?

Contacteer ons