Resultaten voor ballonvaart met diner

ballonvaart met diner
 
Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800!
Vanaf een standaard mand van 8 personen komen we bij u ter plaatse. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Volledig mand vanaf 8 volwassen personen -5€ p.p. Volledig mand vanaf 10 volwassen personen -10€ p.p. Volledig mand vanaf 15 volwassen personen -15€ p.p. Volledig mand vanaf 18 volwassen personen -20€ p.p. Volledig mand vanaf 22 volwassen personen -25€ p.p. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6 btw. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Vanaf mei tot eind augustus bieden we gratis ontbijt aan bij het boeken van een ochtendvaart. Het ontbijt wordt genuttigd na de ballonvaart en is gratis voor passagiers en volgers. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! IN DE GROENE ZONE.: VIP vaart 699€ voor 2 personen. VIP vaart 799€ voor 3 personen. VIP vaart 899€ voor 4 personen. VIP vaart 999€ voor 5 personen. VIP vaart 1099€ voor 6 personen.
Adembenemende luchtballonvaart met gastronomisch diner - Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
1 overnachting met diner en ontbijt voor 2 personen. Kom meer te weten. 2-daags kasteelverblijf met diner in een sterrenrestaurant. 1 overnachting met ontbijt en 1 verrassingsmenu voor 2 personen. 1 overnachting met ontbijt en 1 verrassingsmenu voor 2 personen.
met
Ballonvaart Activiteiten Zorg Activiteiten De Strandhoeve.
Ontbijt, lunch en diner. Er op uit! Vrienden of familiegroep. Vrienden of familiegroep. Er op uit! Halloween pompoen snijden. Over De Strandhoeve. Over De Strandhoeve. Over De Strandhoeve. Pompoen snijden wo 14 okt. Pompoen snijden za 17 okt. Vrienden of familiegroep. 25-12: Kerstbrunch Thuis. Over De Strandhoeve Over ons. Reeds in wensenlijst. Dit item staat reeds in de wensenlijst! Klik op het hartje bovenin om je wensenlijst te bekijken. Toegevoegd aan wensenlijst. Dit item is toegevoegd aan je persoonlijke wensenlijst! Klik op het hartje bovenin om je wensenlijst te bekijken. Delen op Social Media. activiteiten / zorg / activiteiten / ballonvaart. Zwevend genieten vanuit een luchtballon. Een onvergetelijk bedrijfsuitje op grote hoogte! Ervaar de rust en stilte om u heen tijdens een ballonvaart. De Strandhoeve is een officiële opstijglocatie. In overleg met de piloot wordt het tijdstip van de ballonvaart bepaald.
met
Angélique Schmeinck kookt weer in een luchtballon - Chefs Friends.
Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal. Rik Leonards Advertorial. Exclusief Cook Like a Chef pop-up diner met zes sterrenchefs. Rik Leonards Advertorial. Slimme tips voor het opbergen van servies.
met
Ballonvaart actie.
Maak iedere maand kans op jouw Ballonvaart voor 2 personen met de Mallejan dinerwin actie. doe mee en maak kans voor twee. win een ballonvaart bij de mallejan. bij uw keuze uit de dinerkaart van restaurant de mallejan, ontvangt u bij iedere besteding van 50 één lot bij 100 2 enz. de diner win actie loopt van 1 oktober 2019 tot 1 april 2020.
linkbuilding checker
Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten.
Dit levert een onvergetelijke voorstelling op, met een oog- en tongstrelend resultaat. Een bijzondere manier om een evenement of diner tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een schilderij wordt altijd op maat gemaakt, helemaal aangepast aan het thema/wensen van dat moment.
kraamfeestwinkel.nl
Sky dining - Spijs Wijnen.
Sky dining admin 2021-08-28T13:15:2800:00.: Dineren in een luchtballon is een hele unieke ervaring. Home Specials Sky dining. Dineren in een luchtballon. Er zijn van die aanvragen waar het woord 'ja' er al uit is voordat je bedenkt hoe je de opdracht gaat uitvoeren. Toen wij de vraag kregen of we ook een diner in een luchtballon konden verzorgen hadden we zon moment. Als de dag van toen herinneren wij ons eerste diner in de lucht. Het was een aanvraag van een klant die hun teambuilding moment op deze unieke manier wilde organiseren. Deze aanvraag was op dat moment ook voor ons vrij uniek. Inmiddels is dineren in de lucht voor ons niet meer nieuw en hebben we al verschillende klanten verrast met een smaakbeleving op hoogte. We brengen alle nodige partijen voor u bij elkaar. Omdat een ballonvaart tussen een uur en anderhalf uur duurt kiezen we er voor om het diner zowel op de grond als in de ballon te laten plaatsvinden.
https://www.herbalwinkel.nl/
DatisGaaf.com 1 September 2013 - Diner op hoogte ballonvaart.
Home tbt Ballonfoto's' Zoeken Inloggen Vaartvoorbereiding.nl Contact. 1 September 2013 - Diner op hoogte ballonvaart. Opstijgplaats: Croux-Mousty B 1. Landingsplaats: Perwez B 1. Registratie: PH-NLV 136. Van deze serie staan 41 foto's' online. Ballonvaart uitgevoerd in opdracht van: A3 Ballon BV.
CULIAIR - Angelique Schmeinck.
Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte. Dineren in de lucht luchtballon-restaurant bijzonder uit eten eten op hoogte skydining ballonvaren en eten. CuliAir Sky Dining, een 'once' in a life time experience in 's' werelds enige luchtballonrestaurant met a view to kill!
Dineren in een luchtballon - CuliAir Angélique Schmeinck.
Het CuliAir arrangement Sunset Sensation is inclusief. Volledig culinair verzorgde ballonvaart. Aperitief en amuse bij ontvangst in het weiland. Luchtballon diner met sublieme wijnen. Champagnedoop met een zomers dessert op de landingslocatie. Gevarieerde ballonvaart diverse hoogtes van gemiddeld anderhalf uur.
Privé-ballonvaart en champagneontbijt in Barcelona 2022.
Workshops om wijn te leren maken. Desserts en zoetigheid. Diner en show. Koffie en thee. Wijn, bier en sterke dranken. Bier- en bierbrouwerijtours. Workshops om wijn te leren maken. Kunst en cultuur. Verkleden met kostuums. Kunst en design. Kunst- en cultuurlessen.

Contacteer ons