Resultaten voor prive ballonvaart

prive ballonvaart
 
VIP ballonvaart 2 personen Mooie Ballonvaart.
deze prijs is gebaseerd op een ochtend ballonvaart voor 2 passagiers. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaartvoor 2 personen, klik hier om te boeken. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaart voor 3 personen, klik hier om te boeken. Vertel verder
prive
Privé ballonvaart voor 4 personen Fly The Sky - Ballonvaarten in België.
32 472 62 67 47. Privé ballonvaart voor 4 personen. Deze ballonvaart vertrekt op één van onze vaste opstijglocaties in of rond het Waasland of bij u ter plaatse, afhankelijk van de windrichting op de dag van de ballonvaart. Vaar mee en geniet van een onvergetelijk avontuur en bewonder de natuur en de mooiste plekjes vanuit een nieuw perspectief.
privé
Ballonvaart Limburg - Balloonflights. Ballonvaart Limburg - Balloonflights. th-list. close. angle-down. icon-mail. arrow. icon-phone.
Wil je graag een ballonvaart boven Limburg cadeau geven? Je kan deze bestellen via telefoon, per e-mail of gewoon online bestellen via onze website. Een ballonvlucht boven Limburg kan geboekt worden vanaf één persoon in groep. Je vaart met andere personen mee in één van onze ballonnen boven de door jou gewenste regio.
seo specialist inhuren
Ballonvaren - Vluchtmaken.com. Ballonvaartmaken.com.
Tijdens het maken van een ballonvaart ben je ongeveer een uur in de lucht, deze tijd is exclusief het opstijgen en landen. Een ballonvaart is meer dan alleen een prachtig uitzicht. Je ziet namelijk ook hoe een luchtballon wordt opgebouwd en mag hier ook bij meehelpen. Na afloop is er een gezellige afsluiting met een drankje en ontvang je een certificaat als herinnering aan een mooie ballonvaart. Bekijk hier ons overzicht geplande vaarten. Indien u met meer dan zes personen komt bent u bij ons ook van harte welkom. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Zo snel mogelijk. maandag 13 juni. All inclusive prijzen.
sauna
Dakwerken Crabbé regio Sint-Truiden - Zoutleeuw - Rainbow Ballooning en Dakwerken Crabbé, een samenwerking op hoog niveau.
Wil je met je bedrijf een speciale uitstap of een teambuilding organiseren? Dan is een ballonvaart een prima keuze! Als de groep te groot is, kunnen we desgewenst met meerdere ballonnen de lucht ingaan. En dan is het feest! Een ballonvaart stopt niet bij het opruimen van het materiaal na de landing, want dan begint het feestje pas!
prive
Exclusieve privé ballonvaart - Danny Gussé Ballonvaarten.
Ballonvaart op maat. Ballonvaart op maat. Geniet van de intimiteit van een exclusieve ballonvaart, alleen voor jou en je speciale gasten. We bieden deze exclusieve vaarten aan in je buurt, boven je eigen woonplaats, eender waar in België. Dit is de ideale formule voor ballonvaarten met het hele gezin, samen met vrienden, voor verjaardagen of speciale gelegenheden, of om je levenspartner op een unieke en onvergetelijke manier ten huwelijk te vragen. Je vaart altijd in een aparte ballon. Startplaats in Oost- of West-Vlaanderen.: Ballon voor 2 passagiers: € 520,00, per ballon. Ballon voor 3 passagiers: € 570,00, per ballon. Ballon voor 4 passagiers: € 620,00, per ballon.
Madrid naar Segovia of Toledo Privé-ballonvaart voor 2 personen 2022.
Vier je tijd in Spanje met een ballonvaart. Champagnetoost en ontbijt inbegrepen. Ophalen en wegbrengen van het hotel in Madrid beschikbaar als de optie is geselecteerd. Kies Toledo, ten zuiden van Madrid of Segovia, ten noorden van Madrid. Ballonvaart voor 2 1 uur.
Onvergetelijke Ballonvlucht - Ballonvaart Air Choice 1.
Boek je ballonvaart voor een adembenemend spektakel. De tijd staat stil! Bekijk al onze mogelijkheden. Boek je ballonvaart voor een adembenemend spektakel. De tijd staat stil! Bekijk al onze mogelijkheden. Onze ballonvaarten in Vlaanderen. Antwoorden op de meest gestelde vragen. Standaard - A. Vaart - 1 uur in ruime mand met max. 5 passagiers in het mooie Waasland. Een glaasje bubbels na de vaart. Standaard - B. Vaart - 1 uur in ruime mand met max. 5 passagiers in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams- Brabant. Een glaasje bubbels na de vaart. Standaard - C. Vaart - 1 uur in ruime mand met max. 5 passagiers in Limburg of West-Vlaanderen.
Privé Ballonvaart, quality time in the sky!
Zo kan je achteraf dit moment herbeleven en delen met familie en vrienden. We nemen een flesje bubbels mee aan boord van onze luchtballon, zo kunnen jullie klinken op dit unieke moment. Deze ballonvaart is mogelijk in Vlaams-Brabant, de Kempen, Limburg, Nederland-Limburg en het Hageland. Bij het boeken van een privé ballonvaart kunnen we in overleg de opstijglocatie bepalen.
Privé ballonvaart l Filva Ballonvaarten de referentie in België. WhatsApp.
culinair, belegde broodjes, uitgebreid ontbijt, kaasfondue. Met een privé-ballonvlucht of beter VIP ballonvaart heb je de mogelijkheid om enkel met die mensen in de mand te zitten die jij verkiest. En in overleg met Filva Ballonvaarten kan je de vlieglocatie helemaal zelf kiezen.

Contacteer ons