Resultaten voor ballonvaart prive

ballonvaart prive
 
Veelgestelde Vragen - Info Ballonvaarten.
Deze beslissing nemen wij ongeveer 3 uur voorafgaand aan uw geplande ballonvaart. Wij vragen onze passagiers om ons telefonisch te contacteren de dag van de vaart tussen 13u en 13u45 op 0032 476 438 463 om te verifiëren of de vaart zal doorgaan en waar er exact wordt afgesproken en hoe laat. Het weer is de belangrijkste factor voor een prachtige luchtballonvaart. Er mag zeker niet teveel wind staan en de zichtbaarheid moet goed zijn. Ook mag er geen onweer in de buurt zitten. Lees meer
prive
Onvergetelijke Ballonvlucht - Ballonvaart Air Choice 1.
De piloten en de crew van Airchoice 1 zijn een leuke bende die er steeds een mooie ballonvaart van maken. Niet twijfelen, gewoon boeken met deze gasten! Vorige week meegevlogen met Air Choice 1, super ervaring met een super crew. Alles was goed geregeld en top piloot met kennis en vertrouwen! Een onvergetelijke ervaring. Veel uitleg gekregen, zowel over de ballonvaart als over het indrukwekkende zicht. Ook een toffe sfeer met heel de crew. Het was een onvergetelijke ervaring. We werden goed bijgebracht wat we moesten doen, alles was zeer duidelijk. We hebben een goede vlucht gehad. Dit is zeker en vast voor herhaling vatbaar! Marc en marina. Wat een heerlijke avond! Vriendelijke ontvangst, duidelijke briefing, toffe vlucht van een uur, zachte landing en een glaasje bubbels achteraf.
prive
VIP ballonvaart? Privé ballonvluchten vanaf 2 personen.
Ballonvaren op een nog exclusiever niveau! Met ons VIP-arrangement kan je ballonvaren in beperkte kring van 2 tot 4 personen. De hele beleving duurt een 4-tal uur. Van voor het opstijgen tot na de landing ervaart u de volledige VIP experience. De ballonvlucht beleeft u in privé gezelschap zonder de aanwezigheid van onbekende medepassagiers. Na een uur vlucht sluiten we af met een uitgebreid champagneaperitief op de landingsplaats. Een VIP-ballonvlucht is een totaal unieke, persoonlijke en onvergetelijke ervaring. Deze herinnering hoort bij een zeer speciale gelegenheid. Dit type ballonvlucht is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor een huwelijksaanzoek, jubileum, verjaardag communie, of het vieren van een andere speciale gelegenheid. Voor het onderhouden van klantenrelaties is de privé ballonvaart ook ideaal geschikt.
hypothecaire lening simulatie
Privé vaarten - Ballonvaartcentrum Van Manen.
Opstijglocaties door heel NL. Inclusief vervoer terug. 9.6 592 beoordelingen. Boek uw vaart Bestel een cadeaubon. PRIVÉ BALLONVAART: UW EIGEN EXCLUSIEVE BELEVING. Beleef een romantisch huwelijksaanzoek, een gezellig bedrijfsuitje, of een onvergetelijk familie-uitje op grote hoogte. Met een privé ballonvaart heeft u het volledig voor het zeggen. U bepaalt het gezelschap in de mand, de dag en de plaats waar de ballon opstijgt. We kunnen zelfs opstijgen vanaf een grasveld bij u in de buurt. Het is een ongekende beleving, precies zoals u het wilt. U huurt al een privé luchtballonvaart vanaf 2 personen.
prive
Privé Ballonvaart vanuit Averbode, gemeente Scherpenheuvel-Zichem Ballonvaartmaken.com.
Ballonvaren - Ballonvaart maken - Meer informatie over Averbode - Ballonvaart tarieven - Ballonvaart informatie Averbode - Ballonvaren informatie Averbode - Ballonvaart arrangementen - Ballonvlucht - Luchtballon vliegen - Ballonvaart ervaringen - Ballonvaart voor 2 - Luchtballon huren - Zevenwouden - Reviews - Ron ballon ballonvaarten - Huwelijksaanzoek vanuit Averbode - Vakantie tips Averbode - Dagje weg tips Averbode - Ballonvaart cadeau voor Moederdag - Cadeaubon Averbode - Uw ballonvaart over Averbode boeken - Informatie over ballonvaren - De luchtballonvaart.
prive
Cadeaubon ballonvaart - Airventure Ballooning.
Airventure Ballooning biedt diverse formules aan. Je kan kiezen uit een exclusieve privé VIP ballonvaart enkel voor je familie of gezelschap, een ballonvaart samen met andere passagiers je deelt een luchtballon samen met andere klanten of je kan ballonvaren met de cadeaubon of waardecheque intekenen op vrije plaats en in een luchtballon voor reeds geplande ballonvaarten. Losse Tickets voor een ochtend of avondballonvaart. €149 - Ballonvaart ticket 1 persoon €298 - Ballonvaart ticket 2 personen €447 - Ballonvaart ticket 3 persoon €596 - Ballonvaart ticket 4 personen.
prive
Exclusieve privé ballonvaart - Danny Gussé Ballonvaarten.
Geniet van de intimiteit van een exclusieve ballonvaart, alleen voor jou en je speciale gasten. We bieden deze exclusieve vaarten aan in je buurt, boven je eigen woonplaats, eender waar in België. Dit is de ideale formule voor ballonvaarten met het hele gezin, samen met vrienden, voor verjaardagen of speciale gelegenheden, of om je levenspartner op een unieke en onvergetelijke manier ten huwelijk te vragen. Je vaart altijd in een aparte ballon. Startplaats in Oost- of West-Vlaanderen.: Ballon voor 2 passagiers: € 520,00, per ballon. Ballon voor 3 passagiers: € 570,00, per ballon. Ballon voor 4 passagiers: € 620,00, per ballon. Ballon voor 5 passagiers: € 720,00, per ballon. Ballon voor 6 passagiers: € 820,00, per ballon. Startplaats in andere provincies.: idem € 80,00, éénmalige verplaatsingsonkosten per ballon. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Romantische ballonvaart bij zonsopkomst!
Op 600 meter hoogte genieten van de opkomende zon en aansluitend een heerlijk ontbijt. Prijs: 230,-, voor 2 personen. Love is in the air. met een romantische ballonvaart! Romantische ballonvaart bij zonsopkomst! U begint met een champagne-doop! Get ready, we gaan bijna de lucht in. Met elkaar geniet u van de mooie zonsopgang. Geniet van het mooie uitzicht en de omgeving. U stijgt op naar 600 meter. Deze functionaliteit wordt niet weergegeven omdat je nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy. Personaliseer je cadeau. Kies je verpakking. Romantische ballonvaart bij zonsopkomst! Persoonlijke tekst 2. Tekst: Nog ruimte voor op. Tekst inspiratie nodig? Digitale cadeaubonnen worden zonder verpakking geleverd via e-mail. Na het selecteren van een tekst, kun je deze zelf nog aanpassen.Kies een thema.: Teksten passend bij het cadeau Moederdag 2022 Algemeen Romantisch. Je droom komt uit! Met dit arrangement krijg je vleugels en kun je één uur genieten van een prachtig uitzicht. Kom vlieg met mij mee, over land, over zee! Klaar voor een gaaf avontuur? Een bijzonder cadeau voor een bijzondere moeder Geniet er van. Superblij met een Mama zoals jij Fijne Moederdag! Een dikke Moederdag knuffel voor u! Voor onze liefste bomma!
VIP ballonvaart 2 personen Mooie Ballonvaart.
U betaalt voor een privé ballonvaart vanaf € 324,50, p.p. deze prijs is gebaseerd op een ochtend ballonvaart voor 2 passagiers. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaartvoor 2 personen, klik hier om te boeken. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaart voor 3 personen, klik hier om te boeken. Ballonvaren is de oudste vorm van luchtvaart en is uitgevonden in 1783. Lees hier hoe Mooieballonvaart is ontstaan.
Tripadvisor Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. aangeboden door Bruges Ballooning West-Vlaanderen.
Lees beoordelingen, ontdek meer ervaringen of neem contact op met Bruges Ballooning op Tripadvisor. Ontdek en boek bij Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. Hoeveel tijd kan ik besteden bij Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen?

Contacteer ons