Resultaten voor ballonvaart met champagne

ballonvaart met champagne
 
Madou Ballonvaarten n.v.
Kinderen tot 12 jaar 115€ p.p. DE BLAUWE ZONE.: Volwassen persoon 170€ p.p. Kinderen tot 10 jaar 90€ p.p. Kinderen tot 12 jaar 140€ p.p. Kies zelf de datum en regio van de ballonvaart of kijk bij de Last minute ballonvaarten. Vanaf een standaard mand van 8 personen komen we bij u ter plaatse. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Volledig mand vanaf 8 volwassen personen -5€ p.p. Volledig mand vanaf 10 volwassen personen -10€ p.p. Volledig mand vanaf 15 volwassen personen -15€ p.p. Volledig mand vanaf 18 volwassen personen -20€ p.p. Volledig mand vanaf 22 volwassen personen -25€ p.p. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6 btw. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Vanaf mei tot eind augustus bieden we gratis ontbijt aan bij het boeken van een ochtendvaart.
Ballonvaart reviews Ham Ballonvaartmaken.com.
Het was een super mooie ervaring Net getrouwd, en dit was nog een cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag en wat voor een Mooie en spontane ballonvaart crew, die alles tot in de puntjes geregeld hebben.Super uitzicht met uitleg over het gebied, en uit eindelijk terecht gekomen in Belgie en met champagne op de grond getoost op een mooie ballonvaart Iedereen heel erg bedanktMvg Kevin, en Saona.
met
Ochtendvaart geniet in rust vanuit een luchtballon Ballonvaren met Dreamflights.
Dat wil zeggen dat bij de prijs champagne, ontbijt, luchtdoopcertificaat, verzekeringen en vervoer zijn inbegrepen. Er moet voor minimaal 6 personen geboekt worden. Mocht je met een groep groter dan 6 personen in de ochtend willen varen dan is er groepskorting mogelijk. Neem voor meer informatie even contact met ons op! kijk ook eens op: luchtballon, ballonvaren, ballonvaart bedrijf, ballonvaart ballonvliegen Sitemap.
met
Fly The Sky - Ballonvaarten in België Officiële Website.
32 472 62 67 47. Waarom kiezen voor Fly The Sky. De warme luchtballon: basis geschiedenis. Hoogtevrees en ballonvaren. Wat klanten vertellen. Super vlucht gehad met sympathieke piloot. Super ervaring dankzij een fijn gezelschap, top crew en een super piloot.
champagne glazen
Gastenboek.
Ze kan er maar niet over ophouden en ook hoe zacht de landing wel was, achteraf nog een lekker glaasje champagne en een toffe babbel over onze aangename vlucht. Zeker nog eens herdoen. Groetjes Mieke van restaurant Flinstones te Hulste. Soumit par mieke op 23/02/2011 14:02:44. Hoi Gino, Afgelopen jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een ballonvaart cadeaubon en ik ben in april dit jaar met jou meegevaren en heb er enorm van genoten.
met
Hartenwens ballonvaren Topaz.
Hartenwens: ballonvaart met champagne tussen de koeien. 22 november 2016, Topaz Hartenwens in het kader van Waardigheid en Trots. Eén van de bewoners met de ziekte van Huntington van Topaz Overduin in Katwijk wilde altijd al eens ballonvaren, dus toen ze de vraag kreeg of zij misschien een hartenwens had, wist ze het meteen.
autowaarde
Ballonvaart met C-AIR - Belgisch kampioen - Derde op het EK ballonvaren. logo-black.
Of wat dacht je van een ballonvaart gevolgd door een uitgebreid ontbijt of een chic diner? Blijf je liever met beide voeten op de grond, maar zou je heel graag iemand verrassen met een avontuur in een warme luchtballon? Nog op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dan is een ballonvaart cadeaubon vast iets voor jou. In principe kan je je ballonvaarten over het ganse land laten vertrekken. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Je kiest de regio van je voorkeur, wij stijgen op vanop één van onze vaste locaties of een door jou gekozen locatie. Bovendien krijg je na de luchtballonvaart ook een glaasje bubbels aangeboden en is er meer dan tijd genoeg om na te praten.
kraamfeestwinkel.nl
Ballonvaart met champagne - Ballonvaart Bubbels - Actie. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Ballonvaart Bubbels - Ballonvaart met champagne. Beschikbaar in deze cadeaubon Ballonvaart Bubbels. Aan winkelmandje toevoegen. Geldigheid: 39 maanden. Je hebt deze cadeaubon Leveringsinformatie. Een vlucht in een luchtballon is een van de meest serene en rustgevende momenten die je ooit zult beleven.
European Balloon Company, Ballonvaart glas champagne oorkonde bespaar 44 in Parkstad via Social Deal.
Beleef je ultieme droom met een exclusieve luchtballonvaart inclusief een glas champagne officiële oorkonde bij European Balloon Company. whatsapp WhatsApp whatsapp WhatsApp. Adembenemende en zeer exclusieve ballonvaart. Zie hier de lovende recensies. Inclusief een officiële oorkonde, een glas champagne en een speciaal aandenken.
Ballonvaarten Globos Uw ballonvaart vanaf 115 all incl.
Ballonvaren is steeds afhankelijk van goed weer en weinig wind. Als het weer een veilige ballonvaart niet toelaat, zullen we dan ook samen met u onmiddellijk een nieuwe datum afspreken. U vaart met een ballonvaarder met meer dan 30 jaar ervaring met een veiligheidsrecord zonder vergelijk! Daarnaast maken wij enkel gebruik van het allerbeste EASA goedgekeurde ballonvaartmateriaal, Cameron. Met onze heldere prijsstructuur spreken we steeds all inclusive, geen extra BTW of andere verborgen kosten! Daarnaast staan we persoonlijk 7 op 7 dagen telefonisch voor u klaar. Onze all inclusive ballonvaart omvat een originele cadeaubon, een briefing voor de ballonvaart, verzekering, een frisdrank tijdens de ballonvaart, een ballonvaart van minimum één uur en natuurlijk eindigt elke vlucht met een traditionele champagne toast. Bij ballonvaarten Globos garanderen wij u dan ook de beste vlucht ervaring met professionele begeleiding waarbij ook uw droom daadwerkelijk in vervulling gaat. Onze manden zijn gepartitioneerd voor uw comfort en veiligheid. U zal daarenboven nooit meevaren met een ballon met meer dan 7 passagiers en dus steeds rechtstreeks contact met de ballonvaarder hebben. Wens je zelf eens mee te varen of een ballonvaart cadeau te geven dan kan dit natuurlijk dankzij onze orginele cadeaubon.
Ballonvaart met overnachting? Ballonvaren en overnachten in één!
Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt. Ballonvlucht van een uur. Traditionele champagne aperitief op de landingsplaats. Begeleiding door een ervaren team. Verzekering van de passagiers. Lijkt een Ballonvaart met overnachting vanuit het Waasland je het ideale weekendje weg?

Contacteer ons