Meer resultaten voor visum

visum
 
visum china
Er wordt geen bril gedragen op de foto. Reguliere visumaanvragers toeristisch en zakelijk. Wanneer u een regulier visum Egypte gaat aanvragen moeten de volgende documenten aangeleverd worden.: Een paspoort geldig tot minimaal 6 maanden na vervaldatum van het visum en het moet tevens minimaal 2 blanco visumpaginas bevatten. Twee sets, recent gemaakte, kleuren pasfotos. Ondertekend ambassadeformulier na ontvangst van uw bestelling sturen wij u vervolgens het ambassadeformulier ter ondertekening toe via de mail. U dient deze dan zelf te printen, te ondertekenen en bij de overige documenten te voegen alvorens deze aan te leveren bij Traveldocs. Voor elk type visum moet u ons tevens aanvullende documenten bezorgen, namelijk.: Bij het reguliere toeristenvisum moet u, naast uw paspoort, pasfotos en ondertekend ambassadeformulier, een kopie van uw hotel- en vluchtbevestiging overleggen. Bij het reguliere zakenvisum moet u naast het paspoort, de pasfotos en het ondertekende ambassadeformulier een garantiebrief van uw werkgever overleggen. Met het e-visum moeten alle reizigers een kopie van de vlucht- en een hotelbevestiging overleggen. Het single entry e-visum Egypte is geldig voor 3 maanden vanaf het moment van afgifte en biedt u een verblijf van maximaal 30 dagen.
Een visum Amerika of ESTA?
Lees dan in de onderstaande hoofdstukken welke van de verschillende visa voor Amerika u het beste kunt aanvragen. Informatie over het visum Amerika. Heb ik een visum nodig voor mijn reis naar Amerika? Een visum Amerika aanvragen is niet nodig als een ESTA betekenis voldoet. Lees meer
visum
Visum Belgium.be.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Contactinfo en sites. Belgium.be Informatie en diensten van de overheid. Main Dutch Secondary Doormat. Verlies van documenten. Current Page: Visum. U mag sommige landen alleen binnen als u een visum heeft. Een visum moet u voor uw vertrek aanvragen bij de ambassade of het consulaat van het land van bestemming.
visum turkije
Visum voor België Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Informatie over GDPR. Algemene verordening gegevensbescherming. Informatie die aan visumaanvragers moet worden verstrekt betreffende de verwerking in het Visum Informatie Systeem VIS van de bij de visumaanvraag kort verblijf meegedeelde persoonsgegevens. Verwerking van persoonsgegevens in het kader van een visumaanvraag. Akkoord inzake de gezamenlijke verwerking van persoonsgegevens in het kader van de aanvragen voor een visum kort verblijf en lang verblijf PDF, 1.42 MB. Recht van inzage PDF, 189.49 KB. Adres en openingsuren. Reisadviezen per land. Werken bij Buitenlandse Zaken. Ambassades en consulaten. Belgische ambassades en consulaten in het buitenland. Buitenlandse ambassades en consulaten in België.
mkb-tankpas.nl
Visum - Wikipedia.
Op grond hiervan kan besloten worden het visum, en daarmee de toegang tot het land, te weigeren. Andere landen verstrekken het visum op het moment dat men het land binnenkomt visa on arrival Vaak kan voor deze landen het visum ook vooraf aangevraagd worden, dit kan oponthoud aan de grens voorkomen.
VISUM Uw dossier.
Deze overeenkomsten maken het gemakkelijker een visum af te geven aan sommige categorieën van aanvragers. Als u dus een visum aanvraagt in een van die landen moet u bij het samenstellen van uw dossier rekening houden met die versoepelingsovereenkomst. Ze staat op de site van de Europse Commissie.:
Controleer of u een visum nodig hebt voor uw reis naar het buitenland VisumCentrale.
Zakelijk: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Toeristisch: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Zakelijk: Visum benodigd. Toeristisch: Visum benodigd. Start uw aanvraag voor Turkije nu. Toeristisch: Visum benodigd. Start uw aanvraag voor Turkmenistan nu.
VISUM Visum.
Dat is het geval wanneer de toegangsvoorwaarden voor het Schengengebied niet zijn vervuld, of wanneer België wegens het spoedeisend karakter van de zaak niet de mogelijkheid heeft de andere Schengenstaten te raadplegen alvorens het visum af te geven, of wanneer een geraadpleegde Schengenstaat zich tegen de afgifte van het visum verzet maar België het noodzakelijk vindt het aangevraagde visum af te geven op humanitaire gronden, of vanwege het nationaal belang, of om internationale verplichtingen na te komen.

Contacteer ons