Resultaten voor ballonvaart met diner

ballonvaart met diner
 
Wat kost een luchtballonvaart Kostprijs van een ballonvaart.
Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Vanaf mei tot eind augustus bieden we gratis ontbijt aan bij het boeken van een ochtendvaart. Het ontbijt wordt genuttigd na de ballonvaart en is gratis voor passagiers en volgers. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! IN DE GROENE ZONE.: VIP vaart 699€ voor 2 personen. VIP vaart 799€ voor 3 personen. VIP vaart 899€ voor 4 personen. VIP vaart 999€ voor 5 personen. VIP vaart 1099€ voor 6 personen. VIP vaart 1199€ voor 7 personen. Bij deze formule zit je alleen in de ballonmand, kies je zelf de opstijglocatie en is de afwerking luxueuzer! De gouden V.I.P. tickets zitten in een speciale verpakking en kunnen naar u opgestuurd worden met de post of afgehaald worden bij Madou ballonvaarten!
Mogelijkheden. Noordelijk Ballonvaartcentrum.
Van een diner in de heteluchtballon tot een ballonvaart in een rolstoel. Onderstaand ziet u een aantal veelgeboekte bijzondere ervaringen. Heeft u een andere wens? Neem contact met ons op. Wij maken het mogelijk! Het Noordelijk Ballonvaart Centrum heeft een unieke samenwerking met meesterkok Reitse Spanninga van Restaurant t Plein in Joure.
met
Adembenemende luchtballonvaart met gastronomisch diner - Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
1 overnachting met diner en ontbijt voor 2 personen. Kom meer te weten. 2-daags kasteelverblijf met diner in een sterrenrestaurant. 1 overnachting met ontbijt en 1 verrassingsmenu voor 2 personen. 1 overnachting met ontbijt en 1 verrassingsmenu voor 2 personen.
met
CuliAir, diner in een luchtballon - Trendalert.
Landelijk - Op zoek naar een once in a lifetime ervaring in de lucht, maar gaat parachutespringen je net iets te ver? Of wil je iemand verrassen met een wel heel origineel diner dat je dichter bij de sterren brengt? Het kan met CuliAir. CuliAir is haute cuisine in de meest letterlijke zin van het woord: tijdens een ballonvaart brengt meesterkok Angélique Schmeinck je dichter bij de sterren.
herbalwinkel.nl
Ballonvaart bij Filva Ballonvaarten Ballonvaren is avontuurlijk genieten. WhatsApp.
Rijden met een ballontrailer vereist in de meeste gevallen een rijbewijs BE. Vele ballonvaarders zijn hiermee wettelijk niet in orde. Onderhouden en ergonomisch materiaal. Onze luchtballonnen zijn allen van het merk Ultramagic Balloons. Een topmerk dat staat voor kwaliteit, inovatie en energiezuinigheid. Elk jaar worden zij onderworpen aan een strenge luchtvaartkeuring. Ook onze voertuigen en trailers vergeten we niet! Tevens werken wij met een rupsvoertuig en een winch op de trailer. Hierdoor vermijden we onnodig gesleur als we samen de ballon en de mand opruimen na de vaart. Niet alleen de gelukkige passagier maar ook de volgwagen wordt in de watten gelegd. Dat de gelukkige passagier de ballonvaart afsluit met een glaasje bubbels staat buiten kijf.
prive
Ballonvaart actie.
Maak iedere maand kans op jouw Ballonvaart voor 2 personen met de Mallejan dinerwin actie. doe mee en maak kans voor twee. win een ballonvaart bij de mallejan. bij uw keuze uit de dinerkaart van restaurant de mallejan, ontvangt u bij iedere besteding van 50 één lot bij 100 2 enz. de diner win actie loopt van 1 oktober 2019 tot 1 april 2020.
Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten.
Dit levert een onvergetelijke voorstelling op, met een oog- en tongstrelend resultaat. Een bijzondere manier om een evenement of diner tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een schilderij wordt altijd op maat gemaakt, helemaal aangepast aan het thema/wensen van dat moment.
Sky dining - Spijs Wijnen.
Sky dining admin 2021-08-28T13:15:2800:00.: Dineren in een luchtballon is een hele unieke ervaring. Home Specials Sky dining. Dineren in een luchtballon. Er zijn van die aanvragen waar het woord 'ja' er al uit is voordat je bedenkt hoe je de opdracht gaat uitvoeren. Toen wij de vraag kregen of we ook een diner in een luchtballon konden verzorgen hadden we zon moment. Als de dag van toen herinneren wij ons eerste diner in de lucht. Het was een aanvraag van een klant die hun teambuilding moment op deze unieke manier wilde organiseren. Deze aanvraag was op dat moment ook voor ons vrij uniek. Inmiddels is dineren in de lucht voor ons niet meer nieuw en hebben we al verschillende klanten verrast met een smaakbeleving op hoogte. We brengen alle nodige partijen voor u bij elkaar. Omdat een ballonvaart tussen een uur en anderhalf uur duurt kiezen we er voor om het diner zowel op de grond als in de ballon te laten plaatsvinden.
DatisGaaf.com 1 September 2013 - Diner op hoogte ballonvaart.
Home tbt Ballonfoto's' Zoeken Inloggen Vaartvoorbereiding.nl Contact. 1 September 2013 - Diner op hoogte ballonvaart. Opstijgplaats: Croux-Mousty B 1. Landingsplaats: Perwez B 1. Registratie: PH-NLV 136. Van deze serie staan 41 foto's' online. Ballonvaart uitgevoerd in opdracht van: A3 Ballon BV.
CULIAIR - Angelique Schmeinck.
Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte. Dineren in de lucht luchtballon-restaurant bijzonder uit eten eten op hoogte skydining ballonvaren en eten. CuliAir Sky Dining, een 'once' in a life time experience in 's' werelds enige luchtballonrestaurant met a view to kill!
Dineren in een luchtballon - CuliAir Angélique Schmeinck.
Het CuliAir arrangement Sunset Sensation is inclusief. Volledig culinair verzorgde ballonvaart. Aperitief en amuse bij ontvangst in het weiland. Luchtballon diner met sublieme wijnen. Champagnedoop met een zomers dessert op de landingslocatie. Gevarieerde ballonvaart diverse hoogtes van gemiddeld anderhalf uur.

Contacteer ons