Resultaten voor gommer ballonvaarten

gommer ballonvaarten
 
Roy Gommer wereldkampioen ballonvaren Coevorder Nieuws.
Roy Gommer behaalde in 2014 zijn brevet en in 2016 begon hij met wedstrijden. Daarnaast maakt hij met zijn team ballonvaarten met passagiers. Zo is regelmatig van de partij bij evenementen als Fly-In Gees. In 2018 werd Gommer tweede bij de wereldkampioenschappen.
https://www.madou-ballonvaarten.be/Prijzen.aspx
Eerste Nederlandse wereldkampioen ballonvaren: Ik moest het even laten indalen Omroep Gelderland.
LESZNO Niet alleen bij de Olympische Spelen is Nederland succesvol, zelfs bij het ballonvaren is iets te vieren. De 27-jarige Roy Gommer uit Lochem is de allereerste Nederlander die wereldkampioen ballonvaren is geworden. De WK waren in Polen, in Lesno.
Roy 27 is de allereerste Nederlandse wereldkampioen ballonvaren: Even laten bezinken Hart van Nederland.
Ballonvaarten Nick Vermeulen.
Droom je telkens opnieuw als een ballon je passeert of heb je goesting om echt te genieten vanop een zalige hoogte boven eigen streek? Uw eerste ballonvaart wil je laten verzorgen door iemand met meer dan 20 jaar ervaring en een echt team. Uw eigen luchtballon.
Achterhoeker Roy 27 is eerste Nederlandse wereldkampioen ballonvaren: Geeft echt een kick Foto gelderlander.nl. Spinner. Spinner. Spinner. Sluit. Vorige. Volgende.
Afgelopen zaterdag is hij in Polen wereldkampioen ballonvaren geworden. Roy Gommer beker in de hand met zijn team na zijn overwinning in Polen. Zonder, goed team kom je in deze sport nergens. Roy Gommer kan de sport aan iedereen aanraden.
Roy Gommer uit Exel wist vroeg dat ballonvaren zijn ding is Al het nieuws uit Lochem Berkelbode.
Wie wel eens bij een wereldkampioen in het mandje wil stappen kan terecht op gommerballonvaarten.com. Via die weg biedt Roy commerciële ballonvaarten aan, vanaf de thuisbasis in het Drentse Dalen. Dichterbij huis biedt Jan Oudenampsen deze ook aan, via: luchtballon.nl. Wereldkampioen ballonvaren Roy Gommer uit Exel geeft gas.
Ballonvaarder Roy Gommer na turbulent seizoen weer in rustig vaarwater Emmer Courant.
Roy Gommer, die in het dagelijks leven werkzaam is als adviseur bij een onderzoeks en adviesbureau, had de wind de afgelopen jaren duidelijk in de rug. Hij heeft inmiddels meer dan 375 vlieguren en ruim 300 ballonvaarten achter zijn naam staan.
Ballonteam LIPS Adembenemende ballonvaarten boven eigen streek.
Gisteren mochten we de prijs in ontvangst nemen van de moaten van Peegie met een schitterende ballonvaart over het ommeland van Roeselare met wuivende mensen, nieuwsgierige koeien en veel zwemvijvers. Bedankt aan de moaten van Peegie en ballonvaart Lips. De deskundige uitleg over de omgeving was absoluut een aanrader. Hey team, nogmaals bedankt voor de fijne avond en goede begeleiding. Onze foto's' staan online, deel gerust: https//www.facebook.com/cxnbe/posts/1821229407904998.: Charlotte Vansteenkiste ConXioN. Het was super! Het was leuk. Vooraf had ik wat twijfels heb hoogtevrees maar het was super! Ilse Van Loocke. Het was een super ervaring! Anthony en Victor genoten met volle teugen! Jullie doen dit fantastisch! Zeer fijne vlucht. Zeer fijne vlucht gehad! Veel uitleg en zeer ervaren piloot. Merci pour ce beau vol hier au départ du parc Pater à Soignies. Info over prijzen, opstijglocaties, cadeaubonnen, branding, opleidingen, nieuwe teamleden.,
Roy Gommer verovert als eerste Nederlander wereldtitel ballonvaren RTV Drenthe.
Ze zijn hiermee de eerste Nederlanders die een wereldtitel veroveren in deze sport. Het" moet nog even bezinken, maar we zijn super blij, vertelt Gommer. Tijdens het WK ballonvaren in de categorie tot 30 jaar moesten de piloten tijdens zes vaarten 26 opdrachten uitvoeren. Gommer en zijn teamgenoten pakten de titel dankzij een voorsprong van 1200 punten op de concurrentie. Een impressie van het wereldkampioenschap verhaal gaat verder onder de video.: Tijdens de ballonvaart zit Gommer alleen in de mand en staan zijn teamgenoten hem bij vanaf de grond.
Wereldkampioen ballonvaren Roy uit Exel leest als geen ander de wind: In de lucht heb ik amper stress Achterhoek tubantia.nl. Weer. Tubantia logo. Tubantia logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Tub
Achter de Schermen. Wereldkampioen ballonvaren Roy uit Exel leest als geen ander de wind: In de lucht heb ik amper stress. Video EXEL/LOCHEM Wat begon als een nogal vurige hobby, is inmiddels voor Roy Gommer behoorlijk uit de hand gelopen.

Contacteer ons